Monday, September 9, 2019

Curs HTML - CSS (de weekend si aprofundat)

// //

Informatii generale:

Cursurile HTML si CSS te invata limbajul de baza pentru construirea paginilor web. Sunt cursurile ideale de inceput pentru cineva care doreste sa invete programare deoarece nu sunt necesare cunostinte prealabile de programare. Este recomandabila insa cunoasterea mediului web, adica experienta in navigarea pe Internet.

Cursul va prezenta informatii detaliate cu privire la HTML, iar dupa asimilarea cunostintelor HTML cursul continua cu introducerea in CSS, ce se refera la construirea de layouturi mai complexe. Scopul cursului este sa va pregateasca pentru a scrie cu usurinta orice cod HTML si de a va pune baza de cunostinte in ce priveste meseria de programator.

Cursul de HTML - CSS este unul practic, astfel ca in cadrul lui vei lucra la proiecte live care te vor ajuta sa intelegi mai bine intreg procesul de creare a unei pagini. Profesorii nostri au multa experienta in spate, atat ca programatori cat si ca traineri, si te vor ajuta sa intelegi ce sunt si cum se folosesc HTML si CSS astfel incat sa iti indeplinesti obiectivul.

Curs HTML - CSS practic

Cursul HTML si CSS este ideal pentru tine daca doresti sa inveti sa contruiesti o pagina web de la zero si sa obtii un job de junior developer.

Cursul incepe prin prezentarea de informatii detaliate cu privire la HTML, iar dupa asimilarea cunostintelor HTML cursul continua cu introducerea in CSS, ce se refera la construirea de layouturi mai complexe. Scopul cursului este sa va pregateasca pentru a scrie cu usurinta orice cod HTML si de a va pune baza de cunostinte pentru meseria de programator.

Cursul de HTML – CSS este unul practic, astfel ca in cadrul lui vei lucra la proiecte live care te vor ajuta sa intelegi mai bine intreg procesul de creare a unei pagini. Profesorii nostri au multa experienta in spate, atat ca programatori cat si ca traineri, si te vor ajuta sa intelegi ce sunt si cum se folosesc HTML si CSS astfel incat sa iti indeplinesti obiectivul.

Desfasurare:

Poti opta pentru cursul din timpul saptamanii in zilele de luni sau pentru cursul din zilele de weekend.

Cursul aprofundat, din timpul saptamanii, se va sustine la sediu in Bucuresti pe parcursul a 8 saptamani, cate 2.5 ore pe saptamana.

Cursul intensiv, din weekend, se va sustine la sediu in Bucuresti sambata si duminica, cate 5 ore pe zi.

Pentru inscriere foloseste formularul de pe site sau contacteaza-ne la office@evolve-center.ro

INSCRIERILE se realizeaza prin formularul din partea dreapta a acestui site sau pe site-ul Evolve Center, pagina Curs HTML si CSS.