Thursday, January 4, 2018

Curs PHP - MySQL

// //

Informatii generale:

Cursurile PHP - MySQL se adreseaza celor care vor sa invete sau sa se specializeze in programarea PHP.

Cursurile te invata in mod practic cum sa dezvolti si sa intretii proiecte in cod PHP si cum sa proiectezi aplicatii cu baze de date MySQL pornind inca de la conceperea arhitecturii lor.

PHP este unul din cele mai populare limbaje de programare folosite pentru crearea de pagini web. Toate marile softuri si sisteme de administrare (CMS-uri) ca Joomla, WordPress, and Drupal au la baza PHP, motiv pentru care nu e o mirare ca peste 20 de milioane de site-uri web au fost construite in PHP.

Cine poate urma acest curs?

Pentru a urma acest curs sunt necesare cunostinte de HTML/CSS. Daca nu detii deja astfel de cunostinte, urmeaza mai intai cursul HTML - CSS.

Cursul contine o introducere in programarea web, in utilizarea PHP dar si informatii medii si avansate despre crearea de functii, arhitecturi aplicatii si elemente precum trimiterea de emailuri si uploadarea de fisiere folosind PHP. Vei invata de asemenea si informatii despre jQuery, Prototype, Apache si Unix/Linux pentru a fi familiarizat cu tot ce trebuie sa cunoasca un web developer PHP.

Cursul se adreseaza studentilor care vor sa urmeze o cariera in programarea PHP dar si celor care vor sa invete sa construiasca singuri site-uri. Profesorii nostri au o experienta bogata in crearea de site-uri folosind PHP ca limbaj de programare si urmaresc practicile bune dpdv SEO astfel incat site-ul sa castige mai usor trafic trimis de motoarele de cautare precum Google.

Curs PHP - MySQL 1 la 1:

CE VEI INVATA?

Introducere in notiunile de PHP

Cum sa creezi un meniu dinamic

Cum sa creezi pagini dimanice

Cum sa creezi un sistem de verificare daca esti logat in sectiunea de admin

Cum sa adaugi continut/fisiere dintr-un formular HTML in baza de date

Cum sa afisezi continutul/imagini din baza de date

Cum sa editezi continut/imagini si sa stergi continut/imagini din baza de date cu ajutorul unui formular HTML

Cum sa creezi url-uri SEO care vei putea tu decide cum sa arate si ce sa contina

Cum sa creezi categorii si sa asignezi postari

Vei invata cum se descurca un developer atunci cand nu stie cum sa faca un task propus

Vei invata cum sa creezi un sistem de management (CMS) de la 0 cu ajutorul PHP-ului si a bazelor de date

CE VEI STII SA FACI DUPA ACEST CURS?

Vei intelege foarte bine cum se lucreaza PHP-ul cu o baza de date, vei stii cum sa creezi un CMS de la 0 si vei avea abilitatea sa iti creezi propriul sistem, vei avea un standard creat de trainer totodata si script-urile necesare

Trainer si desfasurare:

Cursul este sustinut de Cristurean Razvan, trainer cu experienta bogata pe partea de infrastructura digitala, caruia ii place sa isi impartaseasca experienta si cunostintele pentru a ii ajuta pe cei interesati de noile tehnologii.

Cursul se va desfasura pe perioada a 7 saptamani 2 ore/ saptamana. In prima luna vei invata lucrurile de baza si vei obtine scripurile pentru urmatoarea parte a cursului, iar in a doua luna vei aplica tot ce ai invatat si vei crea, cu indrumarea trainerului, un CMS.

INSCRIERILE se realizeaza prin formularul din partea dreapta a acestui site.